Gönüllü Kimdir?

Sümbül Efendi Eğitim Vakfı, tüm faaliyetlerini gönüllülük esasıyla yürütmektedir, Sümbül Efendi Eğitim Vakfı'nı misyonuyla birlikte var eden, varlığını devam ettirmesini sağlayan temel unsur gönüllülerimiz ve hayırseverlerimizdir. Gönüllü; fikir, emek, zaman, ilgi, bilgi, menkul ve gayrimenkul her türlü kıymeti vakfeden her yaştan insanımızdır.

GÖNÜLLÜ KİMDİR ?

Gönüllü; sahip olduğu fiziki güç, maddi imkan, zaman, bilgi, yetenek ve deneyim gibi özelliklerinden  hiçbir menfaat ve karşılık gözetmeksizin, sadece Allah'ın rızası beklenerek, yardım edilmesi gereken bir durumda tüm maddi ve manevi birikimin seferber edilmesine gönüllülük denilmektedir.

Vakıf tarafından ihtiyaca binaen ve gönüllünün katkı sağlayabileceği alan ve zaman göz önünde bulundurularak faaliyetlere katılımı için davet edilir veya gönüllü, tanımladığı ve teklif ettiği çalışmayı vakfın kabulü ile gerçekleştirir.

Gönüllülerin varlığı, adil ve demokratik bir toplum altyapısını oluşturmak için gereklidir. Hem gönüllü, hem de sivil toplum kuruluşu fayda sağlar, toplumun güçlenmesine katkıda bulunur. Gönüllünün sağladığı en önemli hizmet, yaşadığı topluma ürettiği faydadır.

Son Eklenen Haberler
Uygulamalı Tecvidli Görsel Kur'an Elifbası Eğitim - Öğrenim Seti ( DVD )
Beklenen MUHTEŞEM Eser ÇIKTI ! MUSTAFA YILMAZ Hoca Efendi'nin Hazırlamış Olduğu Eser Tüm Seçkin Kitapçılarda ve Dağıtımcılarda....
Kurumsal